Presoterapija je tehnika kojom se znatno poboljšava prokrvljenost tkiva, eliminišu štetni metabolički produkti (detoksikacija) i znatno umanjuje količina međućelijske tečnosti. Za vreme postupka nema nikakvih neželjenih ili neprijatnih efekata. Metoda Preso-aparatom je izuzetno prijatna i relaksirajuća.

Napredni digitalno kontrolisani sistem vazdušnog pritiska koji obezbeđuje dinamičku kompresiju ekstremiteta. Uz pomoć vazdušnog pritiska u komorama, jednostavno kontrolisanog putem uređaja, ritmički pojačava i smanjuje pritisak na telo, što opušta mišiće i ublažava bol i nelagodnost. Vene na tretiranim delovima takođe ponavljaju te pokrete, čime se poboljšava cirkulacija u tretiranom delu. Namenjena je pre svega sportistima i osobama koje aktivno treniraju, kako bi smanjili vreme oporavka i poboljšali svoj trening, kao i osobama koje imaju problem sa izbacivanjem vode iz organizma odnosno zadržavanjem. 


Najnovije naučne studije su pokazale da limfna drenaža obezbeđuje fiziološke promene koje omogućavaju poboljšan oporavak mišića. Limfni sistem nema pumpu kao što ima naše srce, stoga nam ovaj sistem isporučuje sekvencionu kompresiju i odvodi otpade koji prouzrukuju bol i zamor mišica. 


REBOOTS tretman:
* Povećava sposobnost rehidratacije, relaksacije i oporavka
* Pomaže bržem oporavku između treninga, tako što smanjuje bolove u mišićima, smanjuje umor i poboljšava krvnu cirkulaciju
* Pomaže pri otklanjanju otpadnih proizvoda iz limfotoka i smanjuje upalu i oticanje
* Povećava performanse i vodi na viši nivo treninga
* Pomaže da integriše efektivni dnevni oporavak u trening programe
* Namenjen je svim korisnicima kojima je potrebna relaksirajuća masaža i limfna drenaža, za otklanjanje umora i slabosti, tretiranje ukočenih ili hladnih nogu, antistres tretman, saniranje upala i poboljšanje elastičnosti kože.

X
Pozovite Nas!